back Atgal

Lūpų korekcija ir putlinimas

Putlios, išraiškingos lūpos pabrėžia moteriškumą, jos – jaunystės ir grožio simbolis. Tačiau, bėgant metams, lūpos tampa sausesnės, praranda putlumą, aplink jas formuojasi raukšlelės.

Lūpų formos korekcija ir putlinimas hialurono rūgšties injekcijomis – nechirurginė grožio procedūra, padedanti lūpoms sugrąžinti patrauklią ir jaunatvišką išvaizdą. Procedūros dėka lūpos tampa pilnesnės, paryškinamas jų raudonis, pageidaujant, išryškinamos tam tikros lūpų sritys.

Procedūra rekomenduojama, kai norima:
  • Atkurti lūpų apimtį, kontūrą, natūralią drėgmę.
  • Pakelti lūpų kampučius.
  • Panaikinti smulkias raukšleles.
  • Panaikinti asimetriją.
  • Suteikti putlumo ir išraiškingumo iš prigimties siauroms lūpoms.
  • Išryškinti tam tikras lūpų sritis.
Apie procedūrą
  • Tinka: visoms, norinčioms putlesnių ir išraiškingesnių lūpų.
  • Trukmė: apie 15 min.
  • Procedūrų skaičius: užtenka vienos procedūros kas 10-12 mėn.
  • Ar tai skausminga: ne.
  • Rezultatas: lūpos, apie kokias svajojote.
Kaip viskas vyksta:
  1. Konsultacijos metu įvertinama lūpų išvaizda, išklausomi pacientės pageidavimai, parenkamas reikalingas užpildo kiekis.
  2. Prieš atliekant procedūrą lūpų sritis dažniausiai vietiškai nuskausminama.
  3. Į giliuosius odos sluoksnius aplink lūpų kraštą sušvirkščiamas specialus užpildas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis – hialurono rūgštis.
  4. Po procedūros iš karto galima grįžti į įprastą kasdienę veiklą.
Kodėl odontologijos ir estetinės medicinos centras „T&T“?

Esame patyrę estetinių procedūrų profesionalai – naudojame naujausias metodikas, pažangias technologijas ir suteikiame tik geriausią rezultatą. Patyręs plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Domantas Stundys lūpų korekciją ir putlinimą atlieka siekdamas natūralaus prisilietimo efekto – kai lūpos atrodo dailiai, estetiškai, tačiau neiššaukiančiai, proporcingai ir natūraliai, o aplinkiniams net nekyla minčių apie tai, kad jos buvo koreguotos.

D.U.K.

Pacientų dažniausiai užduodami klausimai apie lūpų korekciją ir putlinimą:

1. Ar lūpų putlinimas hialiurono užpildais saugi procedūra?

Tai visiškai saugi procedūra, kai ji atliekama gydymo įstaigoje, kvalifikuotų plastikos chirurgų arba gydytojų dermatologų. Gydytojų žinios leidžia parinkti tinkamas injekcijoms vietas, optimalią preparatų dozę, procedūrą atlikti saugiai ir pasiekti geriausią rezultatą. Lūpų korekcijai naudojamų užpildų sudėtyje nėra žmogaus organizmui svetimų baltymų, todėl alerginių reakcijų tikimybė itin nedidelė, o laikui bėgant organizme preparatai visiškai suyra.

2. Ar lūpų korekcija ir putlinimas tinka tik vyresnėms moterims, kurių lūpos praradusios jaunatvišką išvaizdą?

Ne. Lūpų korekcija ir putlinimas hialurono užpildais – puikus pasirinkimas ir jaunoms merginoms ar moterims, iš prigimties turinčioms siauras lūpas ir norinčioms joms suteikti putlumo bei išraiškingumo.

3. Ko tikėtis ir kaip elgtis poprocedūriniu laikotarpiu?

Po procedūros gali būti jaučiamas nedidelis patinimas, susidaryti nedidelės hematomos ar mėlynės, tačiau per kelias dienas jos išnyksta. Gijimui palengvinti pirmas dvi dienas po procedūros rekomenduojama lūpas šaldyti ledu, dėti šaltus kompresus. Pirmomis dienomis po procedūros patariama vengti lūpų dažų, blizgesio ir kitų makiažo priemonių.

4. Kokio rezultato galima tikėtis ir ar jis matomas iš karto?

Pokyčiai pastebimi iš karto atlikus injekcijas, tačiau galutinis procedūros rezultatas išryškėja po kelių savaičių, kai užpildas visiškai lokalizuojasi tam tikrose srityse, o lūpos įgyja galutinę formą. Padidėja lūpų apimtis, jos tampa putlesnės, jų kontūras – ryškesnis, pakyla lūpų kampučiai, sumažėja ar net visai išnyksta aplink lūpas esančios raukšlelės. Hialurono lūpų užpildai taip pat atkuria lūpų drėgmės balansą.

5. Kiek laiko galima džiaugtis rezultatu?

Efektas išlieka apie 10-12 mėn., o kartais ir ilgiau – tai priklauso nuo naudojamo preparato, injekcijų srities, jų gylio, taip pat nuo individualių odos savybių. Po to procedūrą rekomenduojama pakartoti.

Odontologijos paslaugos

Odontologijos ir estetinės medicinos centre „T&T“ ilgametę patirtį turintys gydytojai odontologai atlieka visas gydomąsias ir estetines odontologijos paslaugas.

Technologijos

logo
logo
logo
logo
image

Intraoralinis skeneris „Primescan AC“

Skaitmeninė odontologija – tai odontologijos rūšis, apimanti restauracijų, ortodontinių aparatų modeliavimą, implantų šablonų kūrimą, kuomet išvados daromos naudojantis kompiuterine tomografija, o duomenų nuskaitymui naudojami intraoraliniai skeneriai.